THE GREAT SNACK AND BREAKFAST QUINOA

Quinoa is similar to a cereal. It is incredible, I recommend that you eat it at any time and to improve its flavor, toast it in a pan with oil and once golden, cook it in water. Remember the taste of nuts. You can use it in rice, soups, salads, hamburgers or sautéed, in entries, desserts, cookies, and in your breakfasts, like a cereal adding raisins, cinnamon, banana, if you like, but wash it well before using it. The most important thing about it is that it is rich in iron and has a high protein value. Did you know that you can take advantage of everything from quinoa?



La  quinoa es parecida a un cereal.  Es increíble, les recomiendo que la coman a cualquier hora y para mejorar su sabor, la tuestan en un sartén con aceite y una vez dorada, la cocinan en agua. Recuerda mucho al sabor de las nueces. Puedes usarla en arroz, sopas, ensaladas, hamburguesas o salteados, en entradas, postres, galletas, y  en tus desayunos, como un cereal agregando pasas, canela, plátano, si gustas, pero lávala bien  antes de usarla. Lo más importante de ella, es que es rica en hierro y tiene alto valor de proteínas. Sabías que de la quinoa puedes aprovechar todo?